Dansstudio CadANs

COVID-19 communicatie

Beste dansers


De coronacrisis heeft ook heel wat gevolgen voor onze dansstudio. Via deze brief willen we jullie informeren over de aangepaste werking van dansstudio CadANs.

Shows

Verplaatsing grote show ‘Alice’

Helaas moeten we de show van 30 en 31 mei 2020 annuleren. Het goede nieuws is dat de show verplaatst wordt naar 14 en 15 mei 2021. Noteer deze datum dus alvast in jullie agenda. De precieze data voor verdere repetities volgen.

Tickets

Heel wat mensen hadden hun tickets voor de show al gekocht. Deze blijven natuurlijk geldig. Tickets voor zaterdag 30/05/2020 (19 uur) worden omgezet in tickets voor vrijdag 14/05/2021 (19 uur). Tickets voor zondag 31/05/2020 (15 uur & 20 uur) worden omgezet in tickets voor zaterdag 15/05/2021 (14 uur & 19 uur). U hoeft hiervoor niets te ondernemen. Indien de nieuwe datum niet past voor jullie, wordt gekeken voor een omruiling of compensatie.

Laat voor 21 juni 2020 weten of u gebruik wilt maken van een omruiling of annulatie. Pas na deze datum is het mogelijk om nog extra tickets te bestellen.

Kleine show

Voor de jongste groepen (die niet deelnemen aan de show van Alice) zal er een kleine show voorzien worden op 30 januari 2021 in GC De Plak in Diepenbeek. Verdere communicatie volgt.

Lessen

Online lessen

Door de huidige situatie zijn we genoodzaakt om de danslessen voor dit schooljaar vervroegd te stoppen. De afgelopen periode en ook de komende periode bieden we via ZOOM nog enkele online lessen aan. Blijf hiervan op de hoogte via de Facebook- en Instagrampagina van Dansstudio Cadans. Het wachtwoord om deel te nemen aan de ZOOM-sessie is steeds de naam van de leerkracht, waarvan de eerste letter steeds met hoofdletter (vb. Michiel, Evelien, Emilie, Hannelore, Emma…).

Danslessen tijdens de zomervakantie

Omdat het zowel bij ons als bij de dansers erg kriebelt om terug live aan de slag te gaan, hopen we de danslessen vervroegd te kunnen opstarten vanaf 3 augustus 2020. Het nieuwe lessenrooster zal vanaf dan van start gaan (zie bijlage 1). Hou nog rekening met kleine wijzigingen in het uurrooster. Ook nieuwe leden zijn vanaf 3 augustus welkom bij onze dansstudio. Inschrijven voor deze lessen kan door te mailen naar anneke_bex@hotmail.com of een berichtje te sturen naar 0497/73 21 60.

Veiligheid

We houden bij de opstart van de lessen rekening met de aanbevolen veiligheidsmaatregelingen. Welke richtlijnen we hierbij precies moeten volgen, is ook voor ons nog onduidelijk. We bekijken met het docententeam de mogelijkheden en brengen jullie hiervan later op de hoogte.

Inschrijvingsgeld

Nieuwe leden betalen voor de periode van 3 augustus tot 11 september een bijkomende kost (zie bijlage 2). Voor de oude leden behoren de lessen van 3 augustus tot 11 september tot het oude schooljaar. De nieuwe betaling volgt pas vanaf 14 september.

Online inschrijvingssysteem

Vanaf nu zal er gewerkt worden met een online inschrijvingssysteem. ALLE (dus ook de oude leden) dienen dit formulier in te vullen. Via deze weg willen we over jullie correcte contactgegevens beschikken. De link naar het formulier zal via verschillende kanalen gecommuniceerd worden (onze website www.dansstudiocadans.be, WhatsApp, Facebook of mail).

Bij vragen mag u steeds met ons contact opnemen via anneke_bex@hotmail.com of 0497/73 21 60.


Groetjes
An Bex en docenten

Docenten

An Bex

An Bex Docente Dansstudio Cadans

Emmanuelle Cardito

Emmanuelle Cardito Docente Dansstudio Cadans

Evelien Evens

Evelien Evens Docente Dansstudio Cadans

Heleen Vanaken

Heleen Vanaken Docente Dansstudio Cadans

Hannelore Roth

Hannelore Roth Docente Dansstudio Cadans

Michiel Hardy

Michiel Hardy Docent Dansstudio Cadans

Nele Deckx

Nele Deckx Docente Dansstudio Cadans

Obi Strouven

Obi Strouven Docent Dansstudio Cadans

Copyright © 2022 Dansstudio CadANs